10 Ülke 130 Şube | Türkiye • Almanya • İngiltere • Kanada • BAE • İran • Irak • Suudi Arabistan • Pakistan Franchising

Çerez ve Gizlilik Politikası / Aydınlatma Metini

Bu çerez politikası Aces Grup Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş. ve Helvacı Group Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş. firmalarımıza ait ortak markamız “BURSA KEBAP EVİ” adına hazırlanmıştır. “BURSA KEBAP EVİ” olarak web sitelerimizi ziyaretleriniz sırasında deneyiminizi geliştirmek için çerezlerden faydalanıyoruz. Bu teknolojilerin kullanımı başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”) olmak üzere tabi olduğumuz mevzuata uygun şekilde gerçekleştirilmektedir. Kişisel verilerinizin Şirketimiz tarafından işlenmesi hakkında daha detaylı bilgi almak için www.bursakebapevi.com da yer alan “Kişisel Verilerin Korunması” içeriğini okumanızı tavsiye ederiz

Çerez Nedir?

Çerez, size daha hızlı ve güvenli bir deneyim sağlamak amacıyla internet sitelerinin bilgisayarınıza bıraktığı tanımlama dosyalarıdır. Sitemizi tekrar ziyaret ettiğinizde bilgisayarınızı tanımamızı, ihtiyaçlarınıza uygun ve size özel hizmetleri daha çabuk sunmamızı sağlarlar.

Neden Çerez Kullanıyoruz?

  • İnternet sitemiz üzerinde daha sonraki ziyaretlerinizde kullanıcı deneyimlerini iyileştirmek,
  • İnternet sitemizin fonksiyonlarını iyileştirmemize yardımcı olacak analizleri ve istatistikleri oluşturmak,
  • Hesaplama araçlarına girilen bilgileri kayıt altında tutmak,
  • Kullanım alışkanlıklarınız çerçevesi de şirketimiz ürün ve hizmetlerimizi tercihlerinize uygun olacak şekilde sizlere sunabilmek, internet sitemizi kişiselleştirebilmek,
  • Daha etkin pazarlama faaliyetleri gerçekleştirmek amacıyla çerez kullanıyoruz.

Internet sitemizde “Geçici Çerezler” ve “Kalıcı Çerezler” olmak üzere iki tür çerez kullanılmaktadır.

Geçici çerezler sitemizde geçirdiğiniz süre boyunca aktif olurlar ve internet sitesinden ayrıldığınızda bilgisayarınızdan silinirler.

Kalıcı çerezler ise internet sitemizi ziyaret ettiğinizde oluşturulur, siz silinceye veya süreleri doluncaya kadar sabit diskinizde kalırlar. Kalıcı çerezler size ayarlarınız ile uyumlu kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmamız için yardımcı olurlar.

Kalıcı ve Geçici Çerezler bilgisayarınızda veya dosyalarınızda depolanan kişisel verileriniz de dahil olmak üzere kullanıcılara ait gizli bilgileri toplamazlar.

Çerezlerin Kullanımını Nasıl Kontrol Edebilirsiniz?

BURSA KEBAP EVİ kullandığı çerezlerde müşterilerine, kullanıcılarına ait gizli bilgileri saklamaz. İnternet tarayıcıları, çerezleri otomatik olarak kabul edecek şekilde ön tanımlıdır. Ancak çerezleri dilediğiniz gibi kontrol edebilir veya silebilirsiniz

Çerezleri yönetmek tarayıcıdan tarayıcıya farklılık gösterir. Çerezlerin bilgisayarınızda saklanmasını istemiyorsanız tarayıcınızın ayarlar kısmından çerez kullanım tercihlerinizi değiştirebilirsiniz. Çerez yönetim ayarları tarayıcıdan tarayıcıya farklılık göstermekte ve modern tarayıcıların yardım menüleri altında çerezlere ilişkin detaylı bilgiler yer almaktadır.

Çerezlerinizi yönetmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz. Çerezleri tamamen engellemeyi tercih ederseniz

BURSA KEBAP EVİ’ne ait internet siteleri düzgün çalışmayabilir ya da size özel fırsatları göremeyebilirsiniz

BURSA KEBAP EVİ ‘nin Çerez Politikası ile İlgili Önemli Hatırlatmalar

  • BURSA KEBAP EVİ gerekli gördüğü durumlarda, kullandığı çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, bunların türlerini veya fonksiyonlarını değiştirebilir veya internet sitesine yeni çerezler ekleyebilir.
  • BURSA KEBAP EVİ nin çerez kullanımında yapacağı değişiklikler Çerez Politikası’na yansıtılacaktır. Çerez Politikası’nı belirli zamanlarda inceleyerek, çerez kullanımı ile ilgili bilgi edinmenizi tavsiye ederiz.
  • BURSA KEBAP EVİ çerezleri Gizlilik Politikası kapsamında kullanmaktadır ve gerekli durumlarda Çerez Politikası’nı değiştirme hakkını saklı tutar.

Veri Sahibi Olarak Haklarınız Nelerdir?

KVK Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca veri sahipleri;

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • KVK Kanunu ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir. Söz konusu haklarınıza ilişkin taleplerinizi Aces Grup Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş. için kvkkaces@bursakebapevi.com , Helvaci Group Gida Sanayi Ve Ticaret A.Ş. için kvkkhelvaci@bursakebapevi.com Mail adreslerinden veya 0 216 690 52 52 numaralı İletişim Merkezimizi arayarak veya merkezimize iletmeniz halinde başvurularınız en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır

Bu gizlilik politikası Aces Grup Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş. ve Helvacı Group Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş. firmalarımıza ait ortak markamız “BURSA KEBAP EVİ” adına hazırlanmıştır. BURSA KEBAP EVİ müşteri, bayi, franchise ve franchise adaylarının verdiği tüm bilgilerin gizliliğini korumak amacıyla aşağıda belirtilen temel kuralları benimsemiştir:

  • Müşteri, bayi, franchise ve franchise adaylarımızdan sadece ürün/hizmet başvuruları ile ilgili olan ve kendilerine hizmet sunabilmemiz için gerekli gördüğümüz bilgileri talep ederiz.
  • Müşteri, bayi, franchise ve franchise adaylarımızın güvenliği ve www.bursakebapevi.com üzerinden giriş yapılan bilgilerin gizliliğini korumak için BURSA KEBAP EVİ ‘nin sisteminin ve altyapısının en güvenilir seviyede tutulmasını sağlayacak bütün önlemler alınmıştır.
  • Müşteri, bayi, franchise ve franchise adaylarımızın www.bursakebapevi.com adresine ürün/hizmet başvurusu ve bilgi güncelleme amaçlı girmiş oldukları bilgilerin diğer internet kullanıcıları tarafından görüntülenmesini engellemek için gerekli bütün önlemler alınmıştır.
  • Müşteri, bayi, franchise ve franchise adaylarımıza ait bilgilerin erişimine BURSA KEBAP EVİ personeli de dahil olmak üzere kısıtlanmıştır. Söz konusu bilgiler müşteri, bayi, franchise ve franchise adaylarımızın onayı dışında ya da yasal bir yükümlülük altında bulunulmadığı sürece herhangi bir üçüncü şahıs, kurum ve kuruluş ile paylaşılmaz.
  • BURSA KEBAP EVİ nin destek hizmetler almak amacıyla farklı kuruluşlarla çalışması durumunda, bu firmaların şirketimiz gizlilik standartlarına ve şartlarına uymaları sağlanır.
  • Gizlilik Politikamız ’da yer alan taahhütlerimiz yalnızca www.bursakebapevi.comadresimiz için geçerli olup, www.bursakebapevi.com de linkleri verilen diğer web sitelerini kapsamamaktadır. Söz konusu diğer web sitelerinin kullanımında o sitelere ait gizlilik politikası ve kullanım şartları geçerlidir.
  • BURSA KEBAP EVİ www.bursakebapevi.com adresi üzerinden reklam, banner, içerik veya başka bir maksat ile geçilen diğer web sitelerinin bilgi kullanımı, etik ilkeleri, gizlilik politikaları, nitelik ve servis kalitesi ile bu sitelerde oluşabilecek herhangi bir maddi/manevi zarar ve kayıplardan sorumlu değildir.
  • Gerek www.bursakebapevi.comde linkleri verilen diğer web sitelerindeki, gerekse de diğer internet sitelerine bağlantıların riski, kullanıcıya aittir. Bu sitelerde verilen bilgilerin doğruluğu ile bu sitelerden verilen diğer bağlantıların BURSA KEBAP EVİ tarafından araştırılmamış ve doğrulanmamıştır.

Genel Kullanım Şartları ve Sorumluluğun Sınırlandırılması

www.bursakebapevi.cominternet sitesine girmekle aşağıda belirtilen şartları kabul etmiş olursunuz.

Bu nedenle öncelikle “Genel Kullanım Şartları ve Sorumluluğun Sınırlandırılması” ile ilgili aşağıda belirtilen şartları dikkatle okumanızı rica ederiz

Belirtilen şartları kabul etmiyorsanız lütfen BURSA KEBAP EVİ İnternet Sitesi’ni ve herhangi bir sayfasını kullanmayınız, ürün ve hizmet başvurusunda bulunmayınız.

  • Bu internet sitesinde yer alan bilgi, materyal ve bunların düzenlenmesi konusundaki telif hakları, tescilli marka, patent, fikri ve diğer mülkiyet hakları BURSA KEBAP EVİ’ye aittir. Herhangi bir kişi/kuruluş, önceden BURSA KEBAP EVİ’nin yazılı iznini almaksızın, bu internet sitesinin belirli bir kısmını başka bir web sitesinde veya sair yerde kullanamaz veya başka bir web sitesinden bağlantı kuramaz.
  • Bu internet sitesinde verilen her türlü bilgiler ve materyaller “olduğu gibi”, “mevcut olduğu şekilde” sağlanmaktadırlar. BURSA KEBAP EVİ bu bilgilerin doğruluğunu ve yeterliliğini garanti etmemekte olup, bu bilgilerdeki hatalar ya da eksiklikler nedeniyle doğabilecek her türlü sorumluluğu açık bir şekilde reddetmektedir. Bu bilgilerle üçüncü şahısların haklarının ihlal edilmemesi; mülkiyet, satılabilirlik ve/veya belirli bir amaç için uygunluğa ilişkin garantiler dahil ancak bunlarla sınırlı kalmamak kaydıyla, zımnen, açıkça ya da yasal olarak hiçbir garanti vermemektedir.
  • İşbu internet sitesinin kullanımı sırasında herhangi bir performans arızası, hata, eksiklik, kesinti, kusur, işletme ve/veya nakilde gecikme, bilgisayar virüsü, hat ve/veya sistem arızası gibi sebeplerle ortaya çıkan doğrudan ya da dolaylı zarar, ziyan ve masraflar da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere hiçbir zarar ve ziyandan, BURSA KEBAP EVİ veya çalışanları, bu tür bir zarar ve ziyan olasılığından haberdar olsalar dahi, sorumlu değildirler.
  • BURSA KEBAP EVİ bu internet sitesinde yer alan bütün ürün ve hizmetleri, sayfaları, bilgileri, görsel unsurları ve burada yer alan şartları önceden bildirimde bulunmadan değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Bu internet sitesinin belirli bölüm ve sayfalarında yukarıda belirtilenlere ek şartlar öngörülmüş olabilir. Burada belirtilen genel şartlar ile ek şartlar arasında çelişki olması halinde ilgili bölüm ve sayfaya ilişkin ek şartlar uygulanır.
  • Bu internet sitesinin kullanımından doğacak ihtilaflarda, kanunlar ihtilafına ilişkin hükümleri dikkate alınmaksızın Türk Hukuku uygulanır. İhtilafların hallinde, kanunen yetkili mahkemelerin yanı sıra İstanbul Mahkeme ve İcra Daireleri de yetkilidir.

Veri Sorumlusu ve İlgili Kişi Bilgisi

Bu aydınlatma metni 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na göre; Aces Grup Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş. ve Helvacı Group Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş. firmalarımıza ait ortak markamız “BURSA KEBAP EVİ” adına hazırlanmıştır. Bu kapsamda BURSA KEBAP EVİ sizinle ilgili kişisel verileri işlemesi, veri işleme amaçlarını belirlemesi, veri işleme sisteminin kurulması ve işletilmesi sebebiyle veri sorumlusudur. BURSA KEBAP EVİ tarafından, kişisel verisi işlenen gerçek kişiler, kanun tarafından ilgili kişi olarak kabul edilmektedir.

Kanunun Aydınlatma Yükümlülüğünü düzenleyen 10’ncu maddesine göre, veri sorumluları, kişisel verilerini işledikleri gerçek kişileri, veri işleme ile ilgili konularda bilgilendirmekle yükümlüdür.

Bu metin, ilgili kişi olarak sizi bilgilendirmeye yönelik hazırlanmış olup, ilgili kişinin (veri sahibinin) ve veri sorumlusunun hak ve yükümlülüklerini içermektedir.

Kişisel Veri İşleme Amaçları ve İşlenen Veriler

Toplanan kişisel verileriniz, Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi, Şirketimiz tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimlerimiz tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi ile Şirketimiz ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temini ile amaçları kapsamında aşağıdaki amaçlarla (“Amaçlar”) ve Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dahilinde işlenebilecektir:

Kişisel verileriniz,

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

İşlenen kişisel verileriniz ise aşağıdaki kategorilerde yer alan kişisel verilerdir.

  • Kimlik Bilgisi
  • İletişim Bilgisi
  • Finansal Bilgi

Belirtilen veri kategorilerinde hangi verilerin bulunduğu ise veri sorumlusu olarak düzenlediğimiz veri haritasında ayrıntılı olarak bulunmaktadır.

İşlenen Kişisel Veriler Edinim Yöntemi

İşlenen kişisel verileriniz, yazılı, sözlü, web sitesinde yer alan başvuru formumuz ve e-posta aracılığı ile siz veri sahibinden ve üçüncü taraflardan alınmaktadır.

Kişisel Veri Aktarım ve Amaçları

Kişisel verileriniz KVKK Md.28/1 çerçevesinde talep edilmesi halinde aydınlatma yükümlülüğü olmadan ve açık rızanız aranmadan ilgili makamlara aktarılabilir.

İşlenen kişisel veriler; hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi veya ilgili mevzuat gereği talep halinde adli makamlar veya ilgili kolluk kuvvetlerine ya da idari makamlara kanunda öngörülen amaç̧ve sınırlamalar dahilinde aktarılabilir.

Veri Sorumlusu Hak ve Yükümlülükleri

Veri sorumlusu olarak, 6698 KVKK ile diğer ilgili kanunlara uygun olarak kişisel verileri işleme, kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini ve erişilmesini önleme, kişisel verilerin güvenli bir şekilde işlenmesi ve muhafazası için teknik ve fili imkanlar doğrultusunda yeterli güvenlik tedbirlerini alma hak ve yükümlülükleri bulunmaktadır. Kişisel Verileri gizli tutmayı, gizliliğin sağlanması ve güvenliği için gerekli teknik ve idari her türlü tedbiri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmekteyiz. Kişisel Veriler ‘in korunması Şirketimiz için önemli bir konudur. Kişisel Verilere yetkisiz erişim veya bu bilgilerin kaybı, hatalı kullanımı, ifşa edilmesi, değiştirilmesi veya imha edilmesine karşı korumak için gerekli teknik ve idari her türlü önlemi alınmaktadır. Kişisel Veriler’i işlerken genel kabul görmüş güvenlik teknoloji standartları kullanmaktadır. Gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almamıza karşın, şirketimize ait internet sitesine ve veri işleme sistemlerimize yönelik yapılan saldırılar sonucunda Kişisel Veriler ’in zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, bu durumu derhal sizlere ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu’na bildirir ve gerekli önlemleri alırız.

Aşağıda belirtilen hususların asgari birinin olması durumunda, KVKK madde 5 ve 6 da belirtildiği üzere, açık rıza alınmasa dahi kişisel ve özel nitelikli kişisel veriler belirtilen amaçlar doğrultusunda işlenebilecektir.

  • İlgili kanunlarda açıkça öngörülmesi.
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması.
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin islenmesinin gerekli olması.
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması.
  • İlgili kişinin (veri sahibi) kendisi tarafından alenileştirilmiş̧olması.
  • Fiili imkânsızlık nedeniyle rızasını açıklayamayacak durumda bulunan veya rızasına hukuki geçerlilik tanınmayan kişinin kendisinin ya da bir başkasının hayatı veya beden bütünlüğünün korunması için zorunlu olması.
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması.

Veri Sahibi Hak ve Yükümlülükleri

Veri sahibi 6698 sayılı kanunun 11. Maddesinde yazılı haklara sahiptir.

  • a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • e) 7nci maddede öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

Talep ve Başvuru

Yukarıda belirtilen tüm haklarınızı kullanmak için başvuru formunu ve kullanmak istediğiniz hakka ilişkin açıklamalarınızı içeren metni 15 Temmuz Mah. Bahar Cad. Polat İş Merkezi A Blok No: 6 A Bağcılar/ İstanbul adresine ıslak imzalı nüshasını kimliğinizi tespit edici belgeler ile iletebilir.

  • kvkkhelvaci@bursakebapevi.com / kvkkaces@bursakebapevi.com e-posta adreslerimize iletebilir,
  • 0 216 690 52 52 numaralı iletişim merkezimizi arayarak iletebilir veya.
  • www.bursakebapevi.com adresinde bulunan Veri Sahibi başvuru formlarımız ile iletebilirsiniz.

Yukarıda belirtilen şekillerden biri ile imzalanmak suretiyle gönderebilirsiniz.

Talebiniz bize ulaştıktan sonra 30 gün içerisinde sizlere burada belirtilen kanallardan geri dönüş yapılarak bilgilendirme yapılacaktır.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu tarafından getirilecek yeni düzenlemeler kapsamında gelecekte vuku bulacak tüm gelişmelere göre aydınlatma metnin de değişiklik yapma hakkımız saklıdır.

AYDINLATMA YÜKÜMLÜLÜĞÜ

İşbu metni tebliğ almakla 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında tarafınıza aydınlatma yükümlülüğü yerine getirilmiştir.

6698 sayısı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında, yukarıda belirtilen kişisel verilerimin işlenmesine yönelik bu aydınlatma metninde belirtilen bilgileri tüm müşteri, ziyaretçi, bayi, franchise ve franchise adaylarımız için geçerlidir.

Başvuru & Bilgi İçin;